Tortellinisalade met zalm en forel
Ingrediënten
- 200 g gerookte zalm – in repen
- 200 g gerookte forel – in repen
- 400 g broccoli – in roosjes
- 400 g tortellini gevuld met kaas
- 1 bakje kerstomaatjes – gehalveerd
- 2 bolletjes mozzarella – in plakjes
- 100 ml olijfolie
- 50 ml witte wijnazijn of citroensap
- 2 el rode pesto
- 2 eetlepels basilicum – fijn gehakt
Bereiding
Kook de broccoliroosjes beetgaar in 4-5 minuten (of 2 minuten in de magnetron, afgedekt op 800 watt). Giet ze af en spoel er koud water over. Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Giet deze af en laat goed uitlekken. Schep de broccoli, tortellini, tomaatjes en mozzarella door elkaar. Voeg hier de zalm en forel bij. Meng de olijfolie, wijnazijn, pesto en basilicum en giet deze dressing over de salade. Lekker met ciabattabrood.
Dit recept komt van Visrecepten.nl